Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Lambrisering van verf: Mooi en makkelijk aan te brengen

Lambrisering van verf: Mooi en makkelijk aan te brengen

Met verf kun je heel makkelijk een lambrisering maken die er ook nog eens heel mooi uitziet. Hier de tips m.b.t. lambrisering van verf.

Lambrisering verf

Lambrisering is helemaal terug van weggeweest. Lambrisering is stijlvol en je kunt het toepassen om een ruimte langer te laten lijken. Lambrisering kun je maken met houten panelen of behang, maar ook simpelweg met verf. En dat gaat heel eenvoudig.


Een geverfde lambrisering

Met een beetje verf doe je wonderen. Je schildert een muur in twee kleuren. De bovenste helft wat groter dan de onderste helft. Meestal wordt de scheiding op 100 a 120 centimeter van de onderkant aangebracht. Maar daar ben je natuurlijk helemaal vrij in. En een voordeel van verf is, dat je het later ook weer heel makkelijk kunt aanpassen.

Decoreren

En als je klaar bent met het schilderen van de lambrisering kun je je muur goed decoreren. Een lambrisering is heel dankbaar wat dat betreft. Plaats een spiegel, foto of schilderij op de scheiding, of kies er juist voor deze ergens centraal op het bovenste deel van de geverfde lambrisering aan te brengen.

Een nieuwe trend is het bovenste deel van de lambrisering met schoolbordverf verven. Leuk voor op een muur op de kinderkamer, maar ook voor in de keuken. Zo schrijf en teken je de muur, keer op keer opnieuw.


Voorbeelden en tips

Inspiratie? Kijk op informatie lambrisering van verf van Praxis. Daar vind je niet alleen alle benodigde verf tegen een lage prijs, maar ook heel veel tips en informatie voor bij het verven van een lambrisering in huis. Met bijvoorbeeld ook video's met uitleg en tips voor bij het uittekenen, aftekenen en afplakken van een lambrisering, en natuurlijk het verven van de lambrisering zelf.

Zie ook: Meer klustips

Onderwerp:
Hier vind je tips voor het verven van lambrisering. Lambrisering van verf is makkelijk aan te brengen, maar o zo mooi. Hier vind je tips voor bij het aanbrengen van een lambrisering van verf, door de experts van Praxis.

Menu :